Mutta viela on pari paivaa jaljella darissa. Eilen lahdettiin aikamoisella kiireella satamaan laivalle. Passintarkastuksessa sedat karjuivat etta laiva lahtee ehka kahden minuutin kuluttua. Ja viela piti ostaa matkalippu myos rehtorin pojalle, Ibrahimille. Lopulta kun saavutimme kepean munaravin jalkeen laiturin, naimme kuinka laiva lipui silmiemme edessa tiehensa. Onneksi se ei kuitenkaan ollut oma paattimme. Se nimittain ei ollut viela edes saapunut. Odottelimme sitten aikamme ja touhukas poliisiseta muodosti jonon eteensa. Paasimme melko lahelle jonon karkea.  Odottelimme sitten vahan lisaa... ja lisaa... ja lisaa. Viimein huomasimme olevamme jonon hannilla. Rakkaat matkustajatoverit olivat ahtaneet itsensa jonon keskivaiheille tuttujen ja tutuntuttujen luokse. Veneen saavuttua odotimme viela, etta kaikki halukkaat paasivat maihin, minka jalkeen uusia ihmsia alettiin lastata laivaan. Aikaa kului, mutta lopulta paasimme matkaan. Aallot merella olivat melkoisia ja laiva keinui aika-ajoin varsin riehakkaastikin. Eraan sedan jakamat oksennuspussitkin joutuivat hyotykayttoon etenkin eraan vanhemman rouvashenkilon toimesta, joka voi kovasti pahoin. Pahaksi onneksi muovipussiin tuli reika juuri kriittisella hetkella ja vatsalaukun sisalto valui rouvan kauniille mustalle kaavulle muovipussin lapi.

Lopulta paasimme perille. Rehtorin tytar miehineen oli odottamassa meita - kauan. Yritimme paasta jo tutuksi tulleeseen Jambo inn-hotelliin, mutta huonolla menestyksella. Paadyimme muutaman mutkan kautta (joista yksi oli econo lodge, jonka aulassa luki suurella, etta saadyttomiin asusteisiin sonnustautuneet naiset eivat ole tervetulleita) paikalliseen holiday hotelliin. Hotellin portti suljettiin puolilta oin, joten pitkaan haaveillusta illanistumisesta ei tullut mitaan. Laheisessa juottolassa seuraan iski safarin myyja jolta tenttasimme vaivihkaa mahdollisia baarillisia hotelleja. Paatimme, etta aamulla vaihdamme sellaiseen. Ostimme kuitenkin muutaman kilimanjaron ja painelimme yomyssyille huoneeseen.

Aamulla marssimme ensimmaiseksi  Jamboon, josta loytyikin huone kolmelle, ja hinta ,30000/ yo ei tuntunut pahalta. Tanaan olemme kierrelleet kaupunkia ja kayneet kahdessa kasinossa tarkastamassa rulettipoydat. Illalla olisi tarkoitus kayda sitten nostamassa matkarahat takaisin... ja nainkun sanon, niin myos tulee kaymaan.